Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen. TSM is dé business school voor een nieuwe generatie leiders die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. Ze ontwerpt al 25 jaar vernieuwende en effectieve leertrajecten op maat, waarin de behoeften van managers en vraagstukken van organisaties centraal staan. TSM Business School is marktleider op het gebied van in-company programma's en staat op nummer één in de laatste MT ranglijst van best beoordeelde academische MBA’s in Nederland.

Onze visie:

Succesvolle organisaties vragen om grensverleggend leiderschap en blijvende innovatiekracht. Leiderschap verlangt zelfkennis, leervermogen en samenwerken; leren door samen te ontdekken en te reflecteren. Innovatie vraagt vooral om initiatief en ondernemerschap; leren door kansen te zien.

Waarom TSM Business School

  • Praktijk gerichte én academisch opzet
  • Persoonlijke ontwikkeling staat centraal
  • NVAO geaccrediteerd
  • Verrassend slim adaptief
  • Beste academisch MBA van Nederland

Over TSM Business School

Leiderschapsvisie

Leiderschap doe je altijd in relatie tot anderen en dat verlangt zelfkennis, leervermogen en samenwerking. Voor TSM zijn deze aspecten minstens zo belangrijk als bedrijfskundige kennis en inzichten.

Mintzberg ‘doctrine’

De opzet van onze programma’s is gericht op managementvorming. Management is een praktische activiteit waarin grote mate van ambachtelijkheid (ervaring) is verweven met een bepaalde hoeveelheid kunstenaarschap (inzicht) en wetenschappelijkheid (analyse).

TSM laat managers en professionals vanuit andere perspectieven naar de omgeving en de organisatie kijken. Hierdoor stimuleren we hen in het nemen van leiding en ondernemerschap in innovaties.

Contact en Complexiteit

We leven in een maatschappij waarin het tempo van veranderen hoog ligt en wij werken in organisaties waar de complexiteit toeneemt. Door de verandering in de context te plaatsen van specifieke sectoren en gebieden waar technologie en techniek domineren, worden inzichten en vaardigheden verkregen die in de eigen omgeving zijn toe te passen.

Lokaal en Globaal

Onze programma’s kenmerken zich enerzijds door de degelijke en doordachte aanpak die onze Twente roots verraden, maar tegelijkertijd komen onze deelnemers, docenten, trainers en coaches uit binnen- en buitenland, en bezoeken we inspirerende steden in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Ontmoetingsplek

Aan de basis van onze methode ligt eigen verantwoordelijkheid, maatschappelijk verantwoorde visies, de doelen van hun organisaties en persoonlijke doelen. TSM creëert een ontmoetingsplek voor leren en ontwikkelen, op avontuur gaan en ontdekken.

Onze opdrachtgevers

Een selectie van onze opdrachtgevers

Meer over Incompany en Maatwerktrajecten

Onze organisatie

Annelieke Achterberg

Directeur

a.achterberg@tsm.nl

088-4898000

Astrid Beijer

Programma Manager Incompany

a.beijer@tsm.nl

088-4898040

Katja de Brouwer

Programma Coördinator MBA

k.debrouwer-vanderzee@tsm.nl

088-4898032

Janneke Deterink

Programma Manager Incompany, Studieadvies

j.deterink@tsm.nl

088-4898041

Ernst Eijsvogel

Manager Operations

e.eijsvogel@tsm.nl

088-4898020

Nick van Hannen

Studieadvies

n.vanhannen@tsm.nl

088-4898044

Floor Harms

Manager HR

harms@freia.nl

088-4898000

Sander Harperink

Programma Directeur, Studieadvies

s.harperink@tsm.nl

088-4898030

Simone Oude Luttikhuis

Programma Coördinator Incompany

s.oudeluttikhuis@tsm.nl

088-4898042

Marleen Pot

Programma Coördinator MBA

m.pot@tsm.nl

088-4898033

Minke Scholten

Marketing

m.scholten@tsm.nl

088-4898045

Charlotte Spanjaard

Studieadvies

c.spanjaard@tsm.nl

088-4898021

Kim van der Wal

Programma Coördinator Incompany

k.vanderwal@tsm.nl

088-4898043

Irma Wulff

Administratief medewerkster

i.wulff@tsm.nl

088-4898011

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op of vul onderstaande contactformulier in.

Contactgegevens

TSM Business School
Hengelosestraat 583
7521 AG Enschede

Postadres
Postbus 217
7500 AE ENSCHEDE

Algemeen
053 - 240 4000
info@tsm.nl

Studieadvies
Nick van Hannen via
088 – 48 980 44
studieadvies@tsm.nl
Charlotte Spanjaard via
088 – 48 980 21
studieadvies@tsm.nl

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership