Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

"Ik had mij ingesteld op een jaar ‘vol gasgeven’. Alles uit mezelf halen en hard werken, maar ook zeker genieten van alles wat werd aangereikt. Af en toe wist ik van voren niet meer of ik van achteren nog leefde, maar de resultaten maakten alles meer dan goed."

Ben Steenwijk MSc.
Directeur, 4Focus

Deel deze pagina

De Leergang Bedrijfskunde van TSM Business School is een praktische bedrijfskundige opleiding die je binnen een jaar kunt afronden. In de Leergang Bedrijfskunde krijg je een brede bedrijfskundige kennis en ontwikkel je (inter-)persoonlijke, communicatieve en groepsdynamische aspecten van leidinggeven.

Duur

1 jaar

Startdata

2 oktober 2018 (Enschede)

Instroomeis

HBO-Bachelor & 3 jaar werkervaring

Bedrijfskunde voor Technisch Professionals: een opleiding voor vakspecialisten die zowel hun bedrijfskundige kennis als hun managementvaardigheden willen ontwikkelen. Met deze opleiding verbreed je je bedrijfskundige inzicht én vergroot je je persoonlijke vaardigheden.

Duur

14 avonden verdeeld over 6 maanden

Startdata

26 november 2018 (Enschede), 14 mei 2018 (Leusden)

Instroomeis

HBO-Bachelor, vanaf 1 jaar werkervaring

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership