Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

"Ik had mij ingesteld op een jaar ‘vol gasgeven’. Alles uit mezelf halen en hard werken, maar ook zeker genieten van alles wat werd aangereikt. Af en toe wist ik van voren niet meer of ik van achteren nog leefde, maar de resultaten maakten alles meer dan goed."

Ben Steenwijk MSc.
Directeur, 4Focus

Deel deze pagina

De Leergang Bedrijfskunde van TSM Business School is een praktische bedrijfskundige opleiding die je binnen een jaar kunt afronden. In de Leergang Bedrijfskunde krijg je een brede bedrijfskundige kennis en ontwikkel je (inter-)persoonlijke, communicatieve en groepsdynamische aspecten van leidinggeven.

Duur

1 jaar

Startdata

18 april 2018 (bij voldoende aanmeldingen) (Enschede), 2 oktober 2018 (Enschede)

Instroomeis

HBO-Bachelor & 3 jaar werkervaring

Bedrijfskunde voor Technisch Professionals: een opleiding voor vakspecialisten die zowel hun bedrijfskundige kennis als hun managementvaardigheden willen ontwikkelen. Met deze opleiding verbreed je je bedrijfskundige inzicht én vergroot je je persoonlijke vaardigheden.

Duur

14 avonden verdeeld over 6 maanden

Startdata

27 november 2017 (Leusden)

Instroomeis

HBO-Bachelor, vanaf 1 jaar werkervaring

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.