Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Executive MBA (MSc)

Gun jij jezelf de beste MBA van Nederland? Download vrijblijvend de brochure en laat je inspireren!

De Executive MBA van TSM Business School is speciaal ontwikkeld voor vakspecialisten die zijn doorgegroeid naar een leidinggevende positie en willen werken aan hun bedrijfskundige kennis én hun leiderschapsvaardigheden. Onze Executive MBA is een uniek deeltijd programma dat door haar focus op innovatie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is uitgeroepen tot beste academische MBA van Nederland. Door de wetenschappelijke accreditatie van dit programma ontvang je na afronding de MSc graad.

Niveau
Academisch
Duur
24 maanden (excl. pre-master van 6 maanden)
Startdatum en locatie
12 april 2018 (pre-master, Enschede), 19 april 2018 (pre-master, Leusden)
Investering
€38.500,- (excl. pre-master a €4.250,-)
Proefcollege
21 november 2017 (Leusden), 22 november 2017 (Enschede), 23 januari 2018 (Enschede), 6 maart 2018 (Leusden), 7 maart 2018 (Enschede)
Titel
MSc graad

Meer informatie?
Download de brochure

Persoonlijk Studieadvies

Neem contact op met onze studieadviseurs:

Nick van Hannen of Charlotte Spanjaard

T: 053 - 240 40 40
E: studieadvies@tsm.nl

Brochure Executive MBA (MSc) downloaden

Voornaam
Tussenvoegsel / Achternaam
Geslacht
Telefoonnummer
E-mailadres
Hoe bent u aan deze opleiding gekomen?

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.