Heeft u vragen? Bel ons op 088 489 80 00

Executive MBA (MSc)

Gun jij jezelf de beste MBA van Nederland? Download vrijblijvend de brochure en laat je inspireren!

De Executive MBA van TSM Business School is speciaal ontwikkeld voor vakspecialisten die zijn doorgegroeid naar een leidinggevende positie en willen werken aan hun bedrijfskundige kennis én hun leiderschapsvaardigheden. Onze Executive MBA is een uniek deeltijd programma dat door haar focus op innovatie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is uitgeroepen tot beste academische MBA van Nederland. Door de wetenschappelijke accreditatie van dit programma ontvang je na afronding de MSc graad.

Niveau
Academisch
Duur
24 maanden (excl. pre-master van 6 maanden)
Startdata en locatie
14 september 2017 (Enschede), 5 oktober 2017 (Leusden)
Investering
€38.500,- (excl. pre-master a €4.250,-)
Proefcollege
16 mei 2017 (Leusden), 14 juni 2017 (Enschede), 16 juni 2017 (online), 30 augustus 2017 (Enschede), 5 september 2017 (Leusden)
Titel
MBA titel & MSc graad

Persoonlijk Studieadvies

Bel met onze adviseur Nick van Hannen op:

Nick van Hannen
088 - 48 980 44
n.vanhannen@tsm.nl

Brochure Executive MBA (MSc) downloaden

Voornaam
Tussenvoegsel / Achternaam
Geslacht
Telefoonnummer
E-mailadres
Hoe bent u aan deze opleiding gekomen?

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.