Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Executive MBA (MSc)

Ook een echte aanvoerder worden? Vraag vrijblijvend een brochure aan!

De Executive MBA (EMBA) van TSM Business School is speciaal ontwikkeld voor professionals met hbo of universitair niveau die de ambitie hebben de volgende grote stap in hun carrière te zetten. Met deze opleiding verbreed je je bedrijfskundige kennis én ontwikkel je je persoonlijke leiderschaps- en ondernemersvaardigheden. Als leidinggevende, manager of ondernemer kun je deze vaardigheden direct toepassen op jouw organisatie of team.

De Executive MBA is een tweejarige deeltijd opleiding die door haar focus op innovatie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is uitgeroepen tot beste academische MBA van Nederland. Bovendien is de Executive MBA door de NVAO erkend als een wetenschappelijke master, wat betekent dat je na afronding de erkende MSc graad hebt behaald.

Niveau
Academisch
Duur
24 maanden (excl. pre-master van 6 maanden)
Startdatum en locatie
15 maart 2018 (fase 1, Enschede), 11 oktober 2018 (fase 1, Leusden), 12 april 2018 (pre-master, Enschede), 19 april 2018 (pre-master, Leusden)
Investering
€39.000,- (excl. pre-master a €4.750,-)
Proefcollege
18 januari 2018 (Leusden), 23 januari 2018 (Enschede), 6 maart 2018 (Leusden), 7 maart 2018 (Enschede)
Titel
MSc graad

Meer informatie?
Download de brochure

Persoonlijk Studieadvies

Neem contact op met onze studieadviseurs:

Nick van Hannen of Charlotte Spanjaard

053 - 240 40 40
studieadvies@tsm.nl

Brochure Executive MBA (MSc) downloaden

Voornaam
Tussenvoegsel / Achternaam
Geslacht
Telefoonnummer
E-mailadres
Hoe heeft u deze opleiding gevonden?

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.