Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Strategisch Management

In het programma Strategisch Management worden strategische kaders en concepten aangeboden die een hulpmiddel zijn om je eigen strategisch denken en handelen aan te scherpen, te ontwikkelen en om adequaat om te kunnen gaan met strategische vraagstukken. Aan de hand van een praktische methode leer je relevante ontwikkelingen in je organisatie en de omgeving op risico’s en potentie in te schatten. Op basis daarvan doe je verbetervoorstellen die de positie van jouw organisatie of afdeling zullen verbeteren.

Thema’s

  • Inside-out strategie
  • Outside-in strategie
  • Strategische innoveren
  • Strategie implementatie

Voor wie

(Toekomstige) managers, ondernemers en stafmedewerkers met minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Dag of avond?

Dit programma bieden we aan als dag- en avondopleiding. De dagopleiding is verdiepend en heeft als toelatingseis een WO-bachelor diploma. De avondopleiding heeft een meer praktische insteek. Hier kun je ook met een HBO-diploma instromen.

Praktische informatie

Duur
3 seminars van 1 dag of 6 seminars van 1 avond
Startdata
29 mei 2018 (avond, Enschede), 6 oktober 2018 (dag, Enschede)
Investering
Dagprogramma - €1.695,-
Avondprogramma - €1.495,-
De prijs is exclusief literatuur (circa €30,-)

Persoonlijk Studieadvies

Meer weten? Bel of mail met:

Nick van Hannen en Charlotte Spanjaard
053-240 40 40
studieadvies@tsm.nl

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership