Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Strategisch Management

In het programma Strategisch Management worden strategische kaders en concepten aangeboden die een hulpmiddel zijn om je eigen strategisch denken en handelen aan te scherpen, te ontwikkelen en om adequaat om te kunnen gaan met strategische vraagstukken. Je leert aan de hand van een praktische methode relevante ontwikkelingen in jouw organisatie en haar omgeving op risico’s en potentie in te schatten en op basis daarvan verbetervoorstellen te doen die de positie van jouw organisatie of afdeling zullen verbeteren.

Thema’s

  • Inside-out strategie
  • Outside-in strategie
  • Strategische innoveren
  • Strategie implementatie

Voor wie

(Toekomstige) managers, ondernemers en stafmedewerkers met minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Dag of avond?

Dit programma bieden we aan als dag- en avondopleiding. De dagopleiding is verdiepend en heeft als toelatingseis een WO-bachelor diploma. De avondopleiding heeft een meer praktische insteek. Hier kun je ook met een HBO-diploma instromen.

Praktische informatie

Duur
3 seminars van 1 dag of 6 seminars van 1 avond
Investering
Dagprogramma - €1.595,-
Avondprogramma - €1.395,-
De prijs is exclusief literatuur (circa €30,-)

Persoonlijk Studieadvies

Meer weten? Bel of mail met:

Nick van Hannen of Charlotte Spanjaard
053 - 240 40 40
studieadvies@tsm.nl

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.