TSM - Basisopleiding Bedrijfskunde

TSM, de academische Business School van Twente

Maak kennis met de Basisopleiding Bedrijfskunde

Ben je inhoudelijk professional en heb je een sturende rol binnen projecten, een afdeling of team? Dan komt er een hoop op je af. Hoe verhoud ik mij tot mijn team en de organisatie? Wat heb ik nodig om goed leiding te kunnen geven? En hoe krijg ik grip op de processen in mijn organisatie? Kan dit effectiever?

De Basisopleiding Bedrijfskunde van TSM geeft je de kans om in zes maanden te onderzoeken wat voor leidinggevende jij bent, welk effect dit heeft op anderen en hoe jij dit kan veranderen.

Benieuwd naar de Basisopleiding Bedrijfskunde?

Download de brochure, neem contact op met onze studieadviseurs of beleef zelf de sfeer in een proefcollege.

Over de opleiding

In de Basisopleiding Bedrijfskunde leer je in korte tijd de belangrijkste principes van de bedrijfskunde en krijg je inzicht in hoe organisaties werken. Het programma is intensief, maar past goed naast je werk.

Bij TSM werken we bewust in kleine groepen, zodat we ook veel aandacht kunnen geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dus: waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Hoe kom ik eigenlijk over op anderen en wat kan ik daarin veranderen?

Daarnaast leer je niet alleen van onze docenten. In onze groepen vind je inhoudelijke professionals met verschillende achtergronden én met verschillende karakters. Zo kun je effectief leren communiceren met professionals die anders zijn dan jij, net als in de praktijk. Je leert van elkaars obstakels en oplossingen. Zo vergroot je jouw effectiviteit en word je beter zichtbaar binnen de organisatie.

Locatie

De Basisopleiding Bedrijfskunde wordt gegeven in de rust en ruimte van onze Business School, naast de Universiteit Twente, zodat je echt even weg bent uit de hectiek van alledag.

University of Twente, TSM Business School, Netherlands

Wil je ervaren hoe het is om bij TSM in de collegebanken te zitten?

Tijdens de proefcollege krijg je gedetailleerde informatie én kun je ervaren hoe het is om deel te nemen aan de Basisopleiding Bedrijfskunde. Een docent uit de opleiding verzorgt een college over een actueel thema uit deze opleiding. Ook krijg je de gelegenheid om van gedachten te wisselen met oud-studenten.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.