Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

Talentontwikkeling

Talent ontwikkelingsprogramma’s zijn maatwerkopleidingen voor het ontwikkelen van specifieke talenten of competenties bij executives, managers, projectleiders, professionals en young potentials. Deze programma’s worden geïntegreerd in het overkoepelende ontwikkelingsbeleid van de organisatie en afgestemd op de bedrijfsstrategie.

Deelnemers verwerven een schat aan bedrijfskundige kennis en ervaring en werken tegelijkertijd aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsvaardigheden. De ontwerpen van TSM zijn er op gericht dat deelnemers zich ontwikkelen en zaken waar gaan maken. Constante persoonlijke groei en focus op blijvende gedragsverandering staan centraal.

TSM Business School

Als business school ontstaan vanuit de Universiteit Twente richten we ons van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt. We ondersteunen ze bij het uitbouwen van een vernieuwde kijk op de wereld en de rol die ze daarin kunnen vervullen.