Masterclass Sensemaking

Sta je als (eind)verantwoordelijk leider voor de uitdaging om je organisatie te helpen duurzaam succesvol te blijven in een snel veranderende en complexer wordende omgeving? Dan is de masterclass Sensemaking iets voor jou.

Op 20 september aanstaande bieden wij je de unieke mogelijkheid om het thema ‘sensemaking: je weg vinden op onbekend terrein’ te verkennen, onder begeleiding van onze leiderschapsdocenten en organisatiecoaches Annette Meulmeester en Philippe Bailleur. Zij schreven al twee whitepapers over dit onderwerp en begeleidden samen al veel organisaties rond dit actuele thema.

Tijdens de Masterclass diepen Philippe en Annette het thema sensemaking verder uit met een kleine groep leiders van transities in organisaties.  Er is ruime gelegenheid om ook eigen casussen te bespreken.

We werken in een kleine groep dus het aantal plekken is beperkt. Deelname aan de Masterclass is gratis. De aanmelding sluit op 13 september 2021.

 


Aanmelden Masterclass Sensemaking

Praktische informatie

Datum: 20-09-2021
Locatie: Midden van het land
Tijd: 13:30 - 17:00
Thema: Sensemaking
Kosten: Geen

Wat is Sensemaking?

Een complexe en snel veranderende context vraagt om laveren op onbekend terrein, om het oppikken van relevante signalen uit de omgeving en het vermogen om hier betekenis aan te geven. Dit noemen we Sensemaking. De inrichting en aansturing van organisaties is van invloed op het vermogen tot Sensemaking.

Lees meer over sensemaking, download de whitepapers of beluister de podcast van Annette Meulmeester en Philippe Bailleur.

Annette-Philippe_TSM-Masterclass Sensemaking

Over de auteurs

Philippe Bailleur en Annette Meulmeester zijn beiden organisatiecoach. Samen begeleiden zij regelmatig leiderschapsteams in het ontwikkelen van de collectieve vermogens die zij nodig hebben om hun organisatie verder te brengen in een complexe en snel veranderende omgeving. Geïnspireerd door hetgeen zij tegenkomen in hun eigen en in hun gezamenlijke praktijk, schreven zij twee whitepapers over sensemaking en namen zij een podcast op.

Op de hoogte gehouden worden?

Elk kwartaal sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.