Heeft u vragen? Bel ons op 053 240 4000

TSM alumni programma 2018

Jaarlijks terugkerend programma speciaal ontwikkeld voor alumni

Hoe blijf je als alumnus van TSM Business School, in een complexe wereld die zich in een razend tempo blijft doorontwikkelen, uitgedaagd en op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen? Hoe organiseer je relevante kennis en inspiratie in een druk en enerverend bestaan? Wie is jouw spiegel voor al je persoonlijke uitdagingen? En hoe blijf je verbonden met je studie- en vakgenoten? Met genoegen nodigen wij alumni uit om deel te nemen aan het nieuw ontwikkelde en jaarlijks terugkerende TSM alumni programma.

Programma

Het jaarlijks terugkerende programma is speciaal ontwikkeld voor TSM alumni en inspireert en verrast op uitdagende thema’s op het vlak van bedrijfskunde, innovatie en leiderschapsontwikkeling. Er is dit jaar gekozen voor vier dynamische en inspirerende bijeenkomsten met gerenommeerde sprekers, gecombineerd met een uitdagend bedrijfsbezoek bij een internationaal topbedrijf. Tijdens iedere bijeenkomst staat de interactie centraal, waarbij alumni de mogelijkheden krijgen om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en nieuwe inspirerende inzichten op te doen.

Thema’s

  • Masterclass | Persoonlijk leiderschap in een VUCA wereld
  • Bedrijfsbezoek | Hoofdkantoor Mercedes-Benz te Bremen
  • Leadership Course | ‘Design Thinking’: motor voor innovatie en creativiteit
  • Aan tafel met… & diner | Met drs. Maaike Arends over ‘leiderschap anno nu’

Voor wie

Het programma is exclusief bedoeld voor alumni van TSM Business School.

Fileformule

Alle bijeenkomsten starten om 15.00 uur, zodat je niet tijdens de filetijd in de auto hoeft te stappen.

Wil je meer weten over het programma, sprekers en praktische informatie?

Download hier de brochure of meld je direct aan

Lidmaatschap

Je bent als alumnus lid voor €495,- per jaar. Met het lidmaatschap kun je deelnemen aan alle vier bijeenkomsten uit programma.

Informatie en advies

Neem contact op met Charlotte Spanjaard
T: 053 240 40 40
E: alumni@tsm.nl

 

Deel deze pagina

Krachtige leiders zijn bepalend voor de richting en het succes van een organisatie. Ze combineren kennis, meningen en gevoelens. Ze kennen zichzelf in relatie tot de ander en de steeds veranderende omgeving. Ze blijven hun leiderschap steeds opnieuw uitvinden. Bij TSM leiden we deze leiders op. Vanuit hun eigen kracht. Zodat ze voor én achter de schermen de richting kunnen aangeven.

TSM Business School

True Leadership